Записи с тегами: ‘СУВА РЕЗАНА ГРАЃА ОД ЧЕТИНАРИ УКРАИНА’

Извоз на трупец и преработено дрво/резана граѓа од четинари од Украина | Испораки во Македонија

Среда, июня 20, 2012

«Санрајс» ПК, ООД – продукциска компанија, специјализирана за преработка на иглолистена дрвена граѓа за извоз од Украјина.

Продукција:

 • траверза од дрво – бор, даб
 • полупроизводи од бор и смрека за производство на палети
 • резана граѓа за изградба свежа и сува – бор, смрека
 • летва од бор со радијално сечење за греда за прозор
 • суви полупроизводи од бор за залепување
 • штица столарска непресечена сува 8-10 % – бор, смрека, даб, јасен, бука, евла, бреза
 • черчеве на врата, рамка на врата (СДФ – ситно дисперзирани фракции)
 • штица за под од бор срасната и монолитна

Услуги:

 • сечење на трупец од бор, смрека, даб
 • сушење на дрвена граѓа – бор, смрека, даб, јасен, бука, евла, бреза, топола, јасика
 • огранизација на превоз на дрвена граѓа од алтернативни производители за извоз

—————————————————————————————————————————————

Резана сува граѓа од бор и смрека (влажност од 8-10 %) – $ 215.00-230.00, FCA Украина
Класа А/В/С – мешана, без штети, гнилежи, грмушки и црвојаднине
Минимална количина – 40 фути, контејнер – 45 м3
Димензии:

50×200×6000мм 50*200*6000 мм 50*200*6.0 м 50 x 200 x 6000
50×225×6000мм 50*225*6000 мм 50*225*6.0 м 50 x 225 x 6000
50×250×6000мм 50*250*6000 мм 50*250*6.0 м 50 x 250 x 6000

—————————————————————————————————————————————

Испорака на резана граѓа од четинари од Украина во: Македонија, Macedonia